RESUMAN este o aplicatie inteligenta de gestionare a salariatilor, creata de profesionisti practicieni, dedicata necesitatilor curente ale activitatii de resurse umane.

 

RESUMAN este fiabil -  asigura managementul si generarea documentelor  sau ofera informatia solicitata fara erori. Serviciul integrat de consultanta on-line ofera raspunsuri precise, indiferent de nivelul de complexitate al soclicitarii.


RESUMAN este un serviciu eficient - abordeaza intr-o maniera unica organizarea activitatii de resurse umane, poate fi accesat local sau on-line de firmele care activeaza pe piata romaneasca, fiind creat pentru generarea la timp, cu respectarea conditiilor de forma si fond cerute de lege, a documentelor si rapoartelor necesare in domeniul resurselor umane. 

RESUMAN genereaza eficace documente, rapoarte, gestioneaza datele de personal ale salariatilor, intr-un domeniu complex, prin utilizarea unui meniu extrem de simplu.

RESUMAN garanteaza  serviciile disponibile, aflate la un click distanta si extrem de transparent.


 

Caracteristicile principale ale aplicatiei:

Intuitiva - Bazata pe o platforma proprie, usor de utilizat, nu necesita cunostinte informatice sau instruire pentru utilizator;

Profesionala - documentele sunt redacatate de catre profesionisti, verificate si validate in practica;

Local sau on-line - sistem de lucru flexibil, la alegerea utilizatorului si in functie de dotarea tehnica a acestuia. implementarea nu necesita costuri de instalare.

Import/Export - fisier .rvs, .xml conform specificatii ReGes. Datele existente in ReGes pot fi incarcate in aplicatie direct din fisierul creat de Reges.


 

Testeaza Gratuit

Regulamentul intern

Regulamentul intern se întocmeşte de către angajator, cu consultarea sindicatului sau a reprezentanţilor salariaţilor.

Regulamentul intern trebuie sa cuprinda ...

Protectia muncii

Cel mai adesea se invata din accidente. Nu de putine ori, pretul este platit prin distrugere de vieti si cariere. Costurile postaccident sunt uriase in raport cu cele de prevenire.

Aflati unde ati gresit si cum trebuie sa procedati ...

Fisa postului

Fisa postului cuprinde sarcinile si responsabilitatile ce-i revin salariatului, conditiile de lucru, standardele de performanta, modalitatea de recompensare, ...

De ce este important ca fisa postului sa fie elaborata corect ...

Concedierea colectiva

Concedierea colectiva reprezinta incetarea contractului individual de munca pentru motive care nu tin de persoana salariatului, determinata de desfiintarea locului de munca ocupat de salariat.

Etapele concedierii colective ...

Formare - Legislatia muncii

Cursuri si seminarii pentru practicieni sau pentru cei care doresc o cariera in domeniul resurselor umane...

Formare

Servicii personalizate

Inspector resurse umane, dedicat activitatii organizatiei, va asigura asistenta, consultanta si reprezentare ...

ConsultantaReprezentare

Evidenta salariati - REVISAL

Servicii profesionale de gestionare a salariatilor - contracte individuale de munca, decizii, dosare profesionale...

Evidenta salariati

Go to top